JAA KAVEREILLE

Lähde:Youtube


Personal trainer sai naisen kävelemään jälleen – löysi samalla myös elämänsä rakkauden

[mashshare]

Onko elämän tarkoitus löytää rakkaus?

Yksi elämän suurista kysymyksistä on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että mikä on elämän tarkoitus. Onko se löytää rakkaus, saada suku jatkumaan vai rikastua maallisella mammonalla?

Olipa elämämme tarkoitus mikä tahansa, on rakkauden voima ainakin sellainen, jota jokainen haluaa tavoitella. Aina sen löytyminen ei suinkaan ole itsestään selvää ja toiset meistä eivät välttämättä tavoita sitä koskaan.

Riona Kelly on 37-vuotias Halifaxista Britanniasta kotoisin oleva nainen, jonka elämä sai surullisia käänteitä vuonna 2015. Hän kärsi selkäydinvammasta, joka sai hänet halvaantumaan lantiosta alaspäin. Samoihin aikoihin hänen miehensä haki avioeroa, joka oli varsin raskasta, sillä pariskunta oli ollut yhdessä 14 vuotta ja heillä oli yhteisiä lapsia.

- ILMOITUS -


Kuusi viikkoa oltuaan sairaalassa Kellylle kerrottiin, ettei hän välttämättä pysty enää koskaan kävelemään. Kelly halusi kuitenkin näyttää kaikille, että he olivat väärässä hänen kävelykykynsä suhteen. Hän metsästi itselleen personal traineria Facebookin avulla.

Etsinnät tuottivat tulosta ja Kelly löysi 35-vuotiaan entisen rugby-pelaajan Keith Masonin. Kova treeni alkoi toimia, sillä jo kahden viikon harjoittelun jälkeen Kelly onnistui ottamaan ensimmäisiä askelia.

Treenaamisen ohessa Mason myös ihastui Kellyyn ja pyysi tätä kahville. Tämän jälkeen romanssi olikin valmis. Kellyn kuntoutus on myös onnistunut erittäin hyvin, sillä hän on onnistunut suorittamaan jo kaksi maratonia siten, että on käyttänyt välillä apunaan pyörätuolia.

PIC BY JACOB KING/CATERS NEWS (PICTURED: KEITH MASON AND RIONA KELLY) – I was dumped on my death bed. – A woman paralysed after suffering a stroke finds love again thanks to her personal trainer. Riona Kelly, 37, from Halifax, West Yorkshire, suffered a spinal stroke and was left paralysed from her waist down. After just five days in hospital, her husband requested a divorce and she was abandoned by the rest of her family. SEE CATERS NEWS COPY
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun