Lähde:Youtube

Pikku Kalle oli kauhea kiroilemaan, eikä vanhemmat saaneet pojan kieltä aisoihin niin millään

Pikku Kalle oli kauhea kiroilemaan, eikä vanhemmat saaneet pojan kieltä aisoihin niin millään joulunodotuksen aikoihin. Eräänä päivänä isi ja äiti veivät Kallen ja pikkusisko Kaisan jouluostoksille. Kaupassa oli joulupukki ja lapset menivät sitten toivomaan pukilta joululahjoja. Kaisa istahti polvelle ja toivoi pukilta Barbia. Pukki vähän lupaili, että voi Kaisa sen nuken saadakin, jos on oikein kiltti.

Kalle istahti seuraavaksi pukin polvelle ja sanoi: ”Mä haluan perkele jalkapallon ja vitun hienon polkupyörän.” Pukki tietenkin ihmetteli lapsen kielenkäyttöä, ja vanhemmat tulivat hätiin. Pukille kerrottiin, että Kallen kielen kantoja ei ole saatu millään kuriin, ja olisikos pukilla mitään neuvoja.

No pukki kertoi vanhemmille, että antakaa Kallelle jouluna paketillinen paskaa, kylläpähän poika oppii siivoksi, etenkin jos Kaisa sitten saa sen Barbinkin.

- ILMOITUS -


Tuli joulu ja Kaisa sai kun saikin Barbin. Hän meni esittelemään sitä samantien Kallele ja kysyi että mitäs veli sai lahjaksi. Kallella oli sylissä paketillinen paskaa auki ja sanoi: ”Vittu mää sain jonkun saatanan lemmikin, mutta ei sitä vittu löydä täältä sen paskan seasta.”

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun