Lähde:Youtube


Poika keksi unohtumattoman tavan onnitella isäänsä syntymäpäivänä – onnitteluita yli 15 000!

Syntymäpäivät ovat monelle merkityksellinen juhla, mutta toisille riittää vain läheisten onnittelu. Toiset voivat viedä senkin uudelle tasolle, kuten eräät floridalaiset veljekset.

Chris Ferry’n syntymäpäivät saivat mahtipontisen toivotuksen, nimittäin suuren mainostaulun kokoisen tervehdyksen Atlantic Cityn lähettyvillä. Ferryn kaksi poikaa halusivat yllättää isänsä tämän syntymäpäivänä tekemällä suuren eleen häntä varten.

Veljekset vuokrasivat suuren mainostaulun, johon painoivat tekstin; ‘’ Toivota isällemme hyvää syntymäpäivää! Rakkaudella, poikasi. ‘’. He lisäsivät loppuun Ferryn puhelinnumeron.

- ILMOITUS -


Tempaus sai paljon tuulta alleen ja Ferrylle sateli lukuisia viestejä sekä soittoja tuntemattomilta, jotka halusivat toivottaa tälle hyvää syntymäpäivää.

Ferry kertoo, että toivotuksia tuli ihan ulkomailta asti, ja että hänen tarvitsi jopa vaihtaa vastaajaviestinsä kiittämään toivotuksista, sillä hän ei pystynyt edes vastata kaikkiin lukuisiin soittoihin. Ferry arvelee, että hän on saanut jopa noin 15,000 soittoa ja viestiä tempauksen myötä.

Ferry suhtautui pilaan kuitenkin hyvin, mutta hänen poikansa pohtivat miten voisivat nostaa panoksia seuraavan vuoden syntymäpäivälahjaan, sillä se tulee olemaan todella vaikeaa moisen jälkeen.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun