Poika on tatuoinut kaksi kuittia käsiinsä! – Mäkkärin sekä tatuoinnin kuitit!

Stian Ytterdahl oli 18-vuotias, kun hän päätyi tatuoimaan McDonaldsin kuitin käteensä. Hetken päästä hänen toista kättä koristi ensimmäisen tatuoinnin kuitti!

Stianin ystävät olivat sitä mieltä, että hän oli viime aikoina ollut turhan aktiivinen naisrintamalla. Tämän takia he halusivat antaa hänelle rangaistuksen,  eikä Stian ollut eri mieltä asiasta. Hänellä oli kaksi vaihtoehtoa, joko kyseisen illan mäkkärikuitin tatuoiminen käteensä, tai barbie nuken takapuoleensa. Stian päätyi tatuoimaan kuitin käteensä!

Hänen vanhempansa eivät olleet ylpeitä pojastaan, ja Stian saikin isältään pian sähköpostin jossa luki: ” Mitä olet mennyt tekemään!? Luuletko tulevasi tuo kädessä kotiin?! Äiti on hermoromahduksen partailla!” Poika on kuitenkin ylpeä ensimmäisestä tatuoinnistaan, eikä kadu sen ottamista yhtään.

Pari viikkoa myöhemmin hän päätyi ottamaan toisen tatuointinsa, ja taas kuvan kuitista! Sabelink tattoo tarjosi Stianille toisen tatuointinsa ilmaiseksi, jos tatuointi on ensimmäisen tatskan kuitti. Ja siihen nän suostui!

- ILMOITUS -


HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun