Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Poliisilla erikoinen päivä – pysäytti liikenteessä olleen törmäilyauton

Herätti myös ihmetystä muissa liikenteen käyttäjissä.

Monissa maailman huvipuistoissa on useita eri klassikoihin lukeutuvia ”laitteita”, joihin ehdottomasti lukeutuu myös törmäilyautot. Se ei toisaalta ole ihme, sillä niillä toisiin törmäily on mahtavaa ajanvietettä.

Toiset ihmiset mitä ilmeisimmin myös nauttivat törmäilyautoista tai niiden käytöstä myös huvipuistojen ulkopuolella normaalissa arjessa. Näin on asian laita nimittäin ainakin Kiinassa Guiyangissa Guizhoun provinssissa, jossa paikallinen poliisi sai vähintäänkin mielenkiintoisen työtehtävän.

Ruuhkaisella autotiellä nimittäin havaittiin sinne kuulumaton menopeli, joka oli tässä tapauksessa tietenkin vaaleanpunainen törmäilyauto. Auton ratissa oli nainen, jolta kyseinen menopeli myös takavarikoitiin. Hän selvisi tilanteesta kuitenkin ilman sakkoa, sillä hänelle annettiin tällä kertaa vain varoitus.

- ILMOITUS -


Kyseinen törmäilyauto ei varmasti ollut naisen ainoa, sillä hän omistaa yrityksen, joka välittää törmäilyautoja. Kyseisen auton on täytynyt olla myös jollain tavoin erikoisvalmisteinen, sillä ainakin Suomessa kyseiset kapistukset toimivat sähköllä, jonka auto ottaa ajoradan katosta.

Katso video alta:

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun