Lähde:Youtube

Robotit tekivät maailmanennätyksen – yli tuhat osallistui

Olemmeko siirtyneet tulevaisuuteen?

Vaikka otsikosta voisi päätellä, että olemme siirtyneet vuoteen 2100 elämme yhä vuotta 2017. Ehkäpä tulevaisuudessa yhä useammat robotit rikkovat maailmanennätyksiä.

Tällä kertaa kuitenkin oli kyseessä ihmisten valmistamien robottien suorittama ennätys, joka liittyi tanssimiseen. 1069 robottia tanssi samaan aikaan samaa koreografiaa Kiinassa, jossa he saivat samalla ennätyksen Guinnessin ennätystenkirjaan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Uskomatonta, mutta totta, aiheesta oli tehty jo aikaisemmin ennätys. Aikaisemmassa ennätyksessä tanssivia robotteja oli 1007 kappaletta ja se oli kiinalaisen yrityksen nimeltä Ever Win Company & Ltd hallussa.

Uusi ennätys, jossa tanssivia robotteja oli kaikkiaan 1069 päätyi niin ikään kiinalaisen yrityksen hallintaan. Kyseinen yritys on nimeltään WL Intelligent Technology Co. Ltd.

Kaikki tanssiin osallistuneet robotit eivät suinkaan onnistuneet tehtävässään, sillä muutaman kerrotaan uupuneen ja heitä ei laskettu ennätysmäärään mukaan. Kuten seuraavalta videolta on havaittavissa tanssi oli joillekin liikaa ja he ovat päätyneet nykimään maahan. Maailmanennätysten rikkominen ei ilmeisesti ole helppoa edes roboteille.

Katso huikea robottien tanssivideo alta:

Osallistu keskusteluun