Lähde:Youtube

Superlihaksikas nainen haluaa hääpuvun, joka paljastaa kaikki lihakset – huh, mikä Hulk!

Etenkin naisille hääpäivä on hyvin tärkeä. He haluavat valita itselleen kauniin mekon ja kengät, ja tietysti meikki ja hiusten laitto on myös tärkeässä osassa. Monet naiset suunnittelevat häitään vuoden tai kaksi, ja spektaakkeli on melkoisen uskomaton. Tämä nainen on kuitenkin päättänyt olla hieman erilainen.

Suurin osa naisista haluaa olla pieniä ja timmejä. Tämä nainen haluaa olla lihaksikas – ja näyttää lihaksiaan. Hän on menossa naimisiin, mutta haluaa näyttää vieraille uskomattoman kehittyneet käsivartensa ja olkapäänsä.

Tällä alla olevalla videolla morsian marssii kauppaan ostamaan itselleen hääpukua. Hän kokeilee päälleen muutamaa erilaista, mutta tämä on jo melkoinen haaste konsulteille. Hän haluaa feminiinisen puvun, joka silti näyttää hänen lihaksensa. Mekko onneksi löytyy ja sulhanen hyväksyy sen myös. Sulhanen itse halusi hihattoman smokin.

- ILMOITUS -


Nämä kaksi varmaan tarjoilevat häissä proteiinipirtelöt jokaiselle! Melkoisen hulppeita lihaskimppuja! Mitä mieltä sinä olet hänen häämekoistaan?

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun