Lähde:Youtube

Superpieni kissa oli vain lusikan kokoinen kolme viikkoa vanhana – katso ihana video!

Kukapa ei pitäisi kissoista? Ne ovat suloisia, itsenäisiä ja itsepäisiä lemmikkejä, jotka viettävät mielellään aikaa itsekseen ja tulevat ihmisten luo itse silloin, kun ne ovat vailla rapsutuksia. Vaikka kissat eivät ole yhtä riippuvaisia kuin koirat, nekin muodostavat tunnesiteen omistajiinsa.

Tällä alla olevalla ihanan sydäntälämmittävällä videolla näemme pienen kissan nimeltään Francis. Francis oli paljon pienempi kuin tavallinen kissanpentu syntyessään. Kolme viikkoa vanhana Francis oli lusikan kokoinen, eli suunnilleen tavallisen vastasyntyneen kissanpennun kokoinen.

Francisin hoitaja piti huolta tästä taskuun mahtuvasta kissanpennusta alusta saakka. Hän syötti sitä pullolla ja tarkisti sen hyvinvoinnin joka tunti. Pikkuhiljaa tästä minikissasta alkoi kasvaa oikean kissan kokoinen. Se leikkii ja syö toisten kissojen kanssa, eikä sen pieni koko häirinnyt sitä lainkaan. Vaikka Francis oli hieman erilainen, se on nyt oikean kissan kokoinen ja mitä suloisin ilmestys! Francisilla on nyt uusi, rakastava koti.

- ILMOITUS -


Katso ihana video minikissasta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun