Lähde:Youtube


Taco Bellin kastike pelasti miehen – melkoinen tapaus!

Kaikki eivät välttämättä pidä Taco Bellin tulisesta kastikkeesta, mutta tällä kertaa se pelasti jopa ihmishengen.

Oregonilainen mies, Jeremy Taylor, oli ajamassa Sunriverin lomakohteen lähettyvillä ja jäi koiransa kanssa jumiin autollaan lumeen, eikä hänellä ollut puhelinta mukanaan. Vietettyään yhden yön autossaan hän päätti yrittää hakea apua kävellen, mutta lunta oli liian paljon jotta hän olisi päässyt eteenpäin turvallisesti.

Näin hän joutui luonnon armoille jumiin autoon, selviten jopa viisi päivää syömällä pelkästään Taco Bellin tulisia kastikepakkauksia, joita Taylor oli unohtanut autoonsa. Taylor oli lämmittänyt autoaan aina välillä käynnistämällä moottorin hetkeksi.

- ILMOITUS -


Onneksi kuitenkin alueella ollut lumikelkkailija oli huomannut auton ja soittanut hätänumeroon saadakseen apua Taylorille. He olivat koiransa kanssa suhteellisen hyvässä kunnossa, ainoastaan todella nälkäisiä.

On kuitenkin suositeltavaa, että jokaisella olisi autossa aina mukana selviytymispakkaus myös kylmille olosuhteille. Sen tulisi sisältää vilttejä, hyvin säilyvää ruokaa, vettä sekä työkaluja, siltä varalta, että joutuu lumen ja jään saartamaksi. Omien kommenttiensa mukaan Taylor kuvailee itseään erittäin onnekkaaksi, ja että ei aio tehdä samaa virhettä erämaassa uudelleen.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun