Lähde:Youtube

Tällä koiralla on itsehillintää ja tasapainoa – tasapainoilee Pringlesejä!

Koirat ovat nopeita oppimaan uusia temppuja. Etenkin silloin, kun tarjolla on ruokaa. Monet koirat hyppäävät vaikka palavan renkaan läpi, jos tarjolla on herkkupala. Tämä koira on tosin oppinut sellaisen tempun, mikä vaatii turkasen hyvää itsehillintää.

Vaikka koirat ovat erittäin hyviä oppimaan erilaisia temppuja, ne eivät kuitenkaan ole kovin hyviä itsehillinnässä. Herkut vievät yleensä voiton. Monesti herkut saavat koirat kuolaamaan ja odottamaan hertymättä lupaa napata herkkupala. Tämä koira on kuitenkin itsehillinnän kuningas.

Tällä alla olevalla videolla näemme koiran, joka on puettu komeasti sopiviin vaatteisiin. Se makaa sängyllä puoliunessa selällään raajat harallaan, omistajansa kuvaamana. Omistaja on päättänyt testata koiran itsehillintää, nimittäin omistaja on kasannut muhkean kasan Pringles -merkkisiä sipsejä koiran leualle ja molemmille tassuille. Koira tasapainottelee näitä jopa 20 sekuntia, kunnes sipsit putoavat. Hassuinta tässä on se, ettei koira liikahdakaan sipsien pudotessa. Koiran itsehillintä on kyllä kunnossa! Toivottavasti koira sai omat herkkunsa palkintona tästä huimasta tempusta.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun