Lähde:Youtube


Tämä kissavauva vie stressisi pois hetkessä!

Kukapa ei rakastaisi kissoja? Vaikka et olisikaan kissaihmisiä, ei kissojen suloisuutta voi olla vastustamatta. Niiden pörröisyys ja leikkisyys ovat mitä suloisinta katseltavaa, ja kissojen toilailut ja mokailut ovat huvittavia. Tällä kertaa tapaamme pienen kissanpennun, joka on niin sydäntälämmittävä, että se sulattaa stressisi pois täysin!

Kissanpennut ovat ihania, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tutkijat ovat jopa tehneet tutkimuksia siitä, että kissan silittäminen vähentää stressiä ja alentaa verenpainetta. Mietimme tosin, onko mahdollista, että pelkästään suloisen kissavideon katsominen vähentäisi stressiä?

Tällä alla olevalla videolla nähtävä mitä suloisin kissanpentu vie nimittäin takuulla huonon tuulesi mennessään! Se on pörröinen, sen korvat ovat pienet ja silmät todella suuret ja kirkkaat! Tämä kisuli saa ihan jokaisen sanomaan ”aww” ja huokaamaan ihastuksesta. Haluaisimme suorastaan koskettaa kisulia ja paijata sitä! Harvat kissat ovat kuitenkaan ihan näin ihania ja pörröisiä.

- ILMOITUS -


Katso ihana kisulivideo alta ja jaa kavereille, joita stressaa!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun