Lähde:Youtube

Tämä koira ei pidä lumesta – lennät pyrstöllesi naurusta!

Lunta on taas tuloillaan ja kaikki eivät suinkaan ole siitä innoissaan. Lumen tulo tarkoittaa tietysti lumitöitä, pihan hiekotusta, talvirenkaita ja kaikkea sitä mukavaa, mitä lumi tuo tullessaan. Kaikki eläimetkään eivät ole lumen faneja, ja tämä alla oleva video on todellakin hulvaton todiste siitä.

Monet koirat innostuvat lumesta. Lumessa on mukava leikkiä ja lumipalloja on hauska ottaa kiinni. Kaikki koirat eivät kuitenkaan ole ihan samaa mieltä. Kuten tämä alla olevalla videolla nähtävä pieni koira, joka selvästi toivoisi, että se saisi jäädä lumisella säällä sisätiloihin.

Näemme videolla, kuinka pienen koiran omistaja laskee koiransa varovasti hankeen. Koira ei kuitenkaan lähde viipottamaan, kuten tavallisesti koirat tekevät. Sen sijaan se tasapainottelee oikein näppärästi kahdella etutassullaan ja painelee menemään. Sitä selvästi inhottaa koskea lumeen, ja se yrittää kaikin keinon pitää mahdollisimman monta tassua puhtaana ja kuivana. Tämä koira on niin hupsun näköinen, ettemme voi olla nauramatta!

- ILMOITUS -


Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun