Lähde:Youtube


Tämä mies elää koirana – hänellä on jopa omistaja!

Iso-Britannian Manchesterissä asuu mies, Kaz James, joka kokee ihmisyyden omalla kohdallaan epämukavaksi, tai jopa epänormaaliksi. Hän nimittäin sanojensa mukaan kokee itsensä koiraksi.

James syö ruokansa koiran ruokakupista ja pitää kaulapantaa, aivan kuten oikeat koiratkin. Hän myös haukkuu, puree sekä nuolee ystäviään tervehtiessään. Hän omistaa myös erilaisia koiraa muistuttavia pukuja valmistettuna eri materiaaleista.

James sanojensa mukaan on kokenut erilaisen luontonsa olleen elossa jo lapsuudesta saakka, mutta ei ole saanut varsinaista uskoa muilta ihmisiltä.

- ILMOITUS -


James kertoo ollessaan 17-vuotias, hän löysi ensimmäistä kertaa internetistä toisen ihmisen, joka jakoi samat ajatusmaailmat kuin hän itse. Hän vietti useita tunteja internetissä tutkiakseen asiaa ja jutellen muille ihmisille, jotka kokivat olevansa koiria.

18-vuotiaana James kertoo muuttaneensa kämppäkaverinsa kanssa asumaan ja silloin päästi esille oman koirapersoonansa paremmin. Hän myös löysi itselleen omistajan ja hän muutti asumaan Jamesin ja hänen kämppäkaverinsa kanssa.

James kertoo koiraelämänsä olevan hänelle tärkeä elämäntapa ja hän kokee olevansa onnellinen saadessaan toteuttaa itseään koirille ominaisella tavalla.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun