Lähde:Youtube


Tämä pesukarhu luulee olevansa ihminen – katso, kuinka ihana!

Villieläimet kuuluvat pääosin luontoon. Joskus nekin kuitenkin tarvitsevat ihmisten apua. Joskus villieläimistä tulee osa perhettä ja ne asuvat mielellään ihmisten luona, kuten tämä pesukarhu nimeltään Dawson. 

Tässä on Dawson. Se on pesukarhu, joka on asunut ihmisten luona koko ikänsä. Kun se oli vasta vauva, se oli kovin sairas ja orpo, joten se otettiin hoitoon ihmisten luo. Dawsonin parantumisessa meni kotvan aikaa, joten se ehti tutustua ihmishoitajiinsa hyvin.

Dawson asui erään hoitajansa luona, joka alkoi pikkuhiljaa valmistella Dawsonin vapauttamista luontoon. Se ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, sillä Dawson luulee olevansa ihminen. Dawson tietää, missä kaikki ruoka on talossa, se osaa käyttää hanoja ja se leikkii mielellään koiraystävänsä kanssa. Mutta kun Dawson laitettiin muiden pesukarhujen joukkoon, se lopetti ruokailun ja leikkimisen. Se ei osannut olla niiden kanssa.

- ILMOITUS -


Dawson siis jäi asumaan ihmisensä luo. Tämä ihana pesukarhu rakastaa ihmisäitiään ja asuu nyt osana perhettä. Sillä on niin paljon energiaa, että sen koiraystävä Graciekaan ei aina jaksa leikkiä sen kanssa.

Katso ihana video tästä ihanasta pesukarhusta alta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun