Lähde:Youtube

LÄHDEYouTube

Tämän hurjapään temppu saa kainalot roiskumaan hiestä

Aivan kaikkea ei tarvitsisi tehdä.

Maailmassa on aina ollut hurjapäitä, jotka haluavat päästä julkisuuteen omilla huimilla teoillaan. Nykyään esille pääseminen on entistä helpompaa ja tästä moni saa kiittää sosiaalista mediaa, jonka välityksellä voi tavoittaa suurenkin määrän yleisöä jakamalla omia kuviaan ja videoita.

Vaikka usein hurjapäät onnistuvat huimissa tempuissaan, on niissä aina epäonnistumisen mahdollisuus. Koska suorite kuvataan, päätyvät ikävät epäonnistumiset myös kameralle muistuttamaan siitä, että joskus voi käydä huonosti.

Seuraavalla videolla ei nähdä kuitenkaan epäonnistumista, mutta kaikki avaimet siihenkin kuitenkin olisi, kun hurjapää laskeutuu vaijeria alas ilman minkäänlaisia turvavaljaita. Pudotusta on hurjat 260 jalkaa eli noin 80 metriä, joten virhe olisi ehdottomasti kohtalokas.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Action-kameralla kuvattu video on sen verran hurjan näköistä katseltavaa, että jo pelkästään sen katsominen saa monien kainalot ja kädet hikoamaan pahasti. Miten on sinun kohdallasi? Pystytkö katsomaan seuraavan videon kauhistelematta ja hikoilematta?

Videon näet alta:

Osallistu keskusteluun