Lähde:Youtube

Tamperelaiskahvila toi pippelipullat pöytään.

JAA

Instagram on tuonut mukanaan tavan jakaa taidetta ja erilaisia ideoita mitä hienoimmalla tavalla. Ruoka-aiheiset Instagramit ja Facebook -tilit ovat ottaneet vallan ja innostaneet monia. 

Tampereella sijaitseva kahvila, Kehräsaaren Kuppi, on alkanut leipoa penispullia. Kyllä, eivätkä he ole pienessä sievässä, vaan tämä on tällä hetkellä päivittäinen juttu. He tuovat penikset luontevasti lautaselle, ja vaikka tämä kuinka vaikuttaa idealta, joka olisi saatu pienessä tuiskeessa, sillä on kuitenkin melko vakavat juuret.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Kahvila haluaa tuoda tietoisuutta ja tukea miehiä eturauhassyövän takia. Naisia, jotka taistelevat rintasyöpää vastaan tuetaan monilla eri tavoilla aina nauhoista maratooneihin, ja nyt Kehris Kuppi on ottanut osakseen tukea miehiä hyväksi kokemallaan tavalla. Tämä on hieno juttu, jolle voi vain näyttää peukkua!

Kehräsaaren Kuppi on suosittu tamperelainen kahvila, joka tarjoilee niin jälkiruokia kuin herkullista lounastakin. Se on saanut hyvät arvostelut Facebookissa, ja kahvilassa kannattaa käydä itsekin, jos Tampereelle sattuu. Katso kuvat alta ja tsekkaa kahvila itsekin!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMies matki kuvia kotikonstein – Näyttävätkö kuvat samalta?
Seuraava artikkeli7 ihmistä, jotka pudottivat painoa niin paljon, ettei heitä usko samoiksi ihmisiksi!