Kissat ovat ihania riesoja, jotka herättävät ihmisensä kesken makoisien unien ja jotka eivät välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Vaikka ihmiset rakastavat kissojaan, moniko voi sanoa, että kissansa elää parempaa elämää kuin itse?

Suki on kaunis Bengalin kissa Kanadasta, joka ei pelkää ottaa uusia askelia seikkailuun. Ja Suki näyttääkin niin ihanan suloiselta ja elegantilta matkustaessaan ja nauttiessaan elämästään.

Aina kanoottiseikkailuista niityille ja vuorille, maisema muuttuu kauniimmaksi, kun Suki astuu kuvaan! Tässä kuvasarjassa voit nähdä upean Bengalin kissan seikkailuja, jotka on jaettu kissan omassa Instagramissa. Kissan nimimerkki on @sukiicat ja sillä on jo 155 000 seuraajaa. Kissan omistaja on selvästi valokuvaaja ammatiltaan, ja onkin ottanut mitä upeimpia kuvia Sukista.

- ILMOITUS -


Monet kommentoivat Instagramissa Sukin silmien kaunista väriä. Omistaja kuitenkin sanoo, että kissan silmien väri on muokattu, ja että jos oikean värin haluaa nähdä, kannattaa kurkata hänen filmaamiaan videoita. Hän sanoo, että haluaa lisätä kuviin hieman taikaa, ja hän rakastaa väreillä leikkimistä.

Katso upeat kuvat alta ja jaa kavereille! Ja seuraa Sukia Instagramissa!

#1.


Tapaa Suki: matkaileva kissa, jonka elämä on parempaa kuin sinun omasi.

Christa -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun