Lähde:Youtube

LÄHDEYouTube

Tässä syötössä on tyyliä – vastustajat viedään halvalla

Tästä suorituksesta tulisi jakaa suorastaan Oscar!

Urheilulajeja on maailmassa käsittämätön määrä. Jo pelkästään talviolympialaisissa lajeja oli paljon ja kun mukaan liitetään kesäolympialaisten lajit ja ne lajit, joita ei olympialaisissa ole, niin kokonaismäärä on suuri.

Olipa mikä laji tahansa kyseessä, pitää se sisällään uskomattomia toinen toistaan upeampia tilanteita, joita voi katsella ja muistella jälkeenpäin.

Monessa lajissa, kuten jääkiekossa, jalkapallossa ja koripallossa vastustajan harhauttaminen on avainasemassa. Mikäli vastapelurin onnistuu harhauttamaan täydellisesti, syntyy siitä välittömästi vaarallinen tilanne ja harhauttavalla joukkueella on mahdollisuus tehdä maali tai lisätä pisteitään.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Hiljattain Yhdysvalloissa NBA-koripallosarjassa vastakkain pelasivat Cleveland Cavaliers ja Los Angles Lakers. Cavaliersissa pelaava LeBron James onnistui harhauttamaan vastustajan, jos toisenkin yhdellä yksinkertaisella liikkeellä.

Tyly ja tyylikäs harhauttaminen johti siihen, että Cavaliers onnistui saamaan tilanteesta korin. Klippi harhautuksesta on ladattu tietenkin myös YouTubeen, josta sitä voi ihailla loputtomiin.

Osallistu keskusteluun