Lähde:Youtube


Täydelliset bilekynnet – seuraava hitti vai naurettavuus?

Vilkkuvia valoja ja värejä!

Tovi sitten sosiaalisessa mediassa liikkui huikea uutinen, jossa käsiteltiin LED-valoilla varustettuja silmäripsiä. Kyseiset silmäripset toimivat varmasti bileissä kuin bileissä. Ne herättävät huomiota ja ovat todella positiivinen kokonaisuus.

Samoilla linjoilla on uusi keksintö, joka leviää maailmalle Etelä-Koreasta. Kuuluisa kynsitaiteilija Park Eunkyung on nimittäin hiljattain luotsannut uuden keksintönsä LED-valoilla varustetuista kynsistä.

Diskokynnet sopivat täydellisesti pimeisiin klubi-iltoihin, syksyn juhliin ja tietenkin pikkujouluihin ja uudenvuoden juhliin. Mikäli niihin ihastuu täysin, kukaan ei estä niiden käyttämistä myös arkielämässä joka päivä.

- ILMOITUS -


Park Eunkyungilla on oma Instagram-tili, jossa hän on jakanut kuvia diskokynsistä. Seuraajia Eunkyungilla on maittava 229 000 kappaleen määrä.

Vilkkuvat ja eriväriset LED-valot on kiinnitetty yleensä tekokynsiin siten, että ne porataan kynnen läpi. Itse valot vilkkuvat muovisten timanttien sisällä, mikä tekee kynsistä entistä upeamman näköiset.

Valo on kynsien etupuolella ja takapuolella on niihin liitettävä paristo. Vaikka kynnet ovat erittäin upeat, tulisi niitä kehittää siten, ettei paristo näkyisi samalla tavalla kuin nyt.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun