Lähde:Youtube


Tiesitkö että lentohenkilökunnalla on omat salaiset makuuhuoneet lentokoneissa? (15 kuvaa)

SEURAAVA ❯❯

Jos olet ollut pitkän matkan lennoilla niin olet varmaan huomannut että lentohenkilökunta katoaa jonnekin silloin tällöin. Ehkäpä sen takia että heidänkin pitää nukkua välillä, eikös? Mutta he eivät suinkaan halaile tarjoiluvaunua lattialla!

Suurimmassa osassa Boeing 777 ja 787 lentokoneissa on salainen porraskäytävä joka johtaa pieneen huoneistoon joka sijaitsee ensimmäisen luokan yläpuolella.

 

- ILMOITUS -


Tässä on esimerkki portaikosta.

 

Joissain koneissa porraskäytävä on vielä paremmin naamioitu luukuksi, joka näyttää päällepäin matkatavaraluukulta.

 

Tässä kyltissä kerrotaan matkustajille tästä salaisesta makuuhuoneesta mutta kukapa näitä edes vaivautuisi lukemaan….

Vaikka makkarit saattavat olla ahtaita niin tilaan on saatu mahtumaan kahdeksan makuupaikkaa lentoemoille ja stuerteille lepopaikaksi kun he eivät palvele matkustajia. Tämä kuva on Boeing 787 Dreamlinerista.

 

Boeing 777 koneessa on jopa 10 punkkaa ja tilaa henkilökunnan henkilökohtaisille tavaroille.

Piloteilla on vielä paremmat oltavat! Heillä on kaksi tilavaa sänkyä ja kaksi business luokan istuinta. Lentoyhtiöstä riippuen, heillä saattaa jopa olla komero jossa on joko tilaa vaatteille, lavuaari tai vessa.

Parhaimmissa makuuhuoneissa on yleensä  1,8 metriä pitkä ja metrin leveät sängyt jotka erottaa paksut verhot.

Erottamisesta puheenollen, makuuhuoneissa on kyltit jotka kieltävät useamman kuin yhden henkilön sängyssä kerrallaan. Joten ei kymppikerhoilua *vink vink*

 Sängyissä on viltit tyynyt ja jotkut onnekkaat saavat omat pyjamat. Joissain tapauksissa löytyy vieläpä oma viihdejärjestelmä.

 

Tässä kuvassa on Air Canadan Boeing 787 avoin lepotila. Joillain lentoyhtiöillä esimerkiksi American Airlinesin Boeing 773 on sängyt molemmin puolin vähän kuin risteilyaluksissa.

Joissain on kerrossängyt.

Singaporen Airbus A380 on silkkityynyt!

 

Nyt kun tietää tämän niin pitkän matkan lennot tulevat olemaan vielä pahempia, kun tietdät että yläpuolellasi henkilökunta köllöttelee menemään vaaka asennossa ja sinä taas istut keskipenkissä tiiviisti kahden tuntemattoman välissä.

SEURAAVA ❯❯

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun