Lähde:Youtube

Tölkistä on moneksi – lue lisää!

Oletko koskaan tuskaillut ylimääräisten tölkkien määrää? Etkö jaksa tai muista käydä palauttamassa tyhjiä tölkkejä? Tämä video esittää sinulle jopa kuusi toimivaa tapaa kuinka hyödyntää tyhjät tölkit.

 

Oletko tuskaillut kuinka vaikeaa on erotella kananmunan valkuainen keltuaisesta? Videolla nähdään kuinka tämä onnistuu tyhjän tölkin avulla. Esittelijä avaa tölkin toisen pään avoimeksi ja hioo sen jonka jälkeen hän tekee reikiä tölkin pohjaan. Tölkki asetetaan väärin päin kulhoon ja kananmuna rikotaan ja kumotaan tölkin pohjan päälle, jolloin valkuainen valuu kulhoon ja keltuainen jää pohjan päälle erotelluksi valkuaisesta.

- ILMOITUS -


 

Muita ruokiin liittyviä niksejä löytyy videolta liittyen maissiin ja porkkanaan. Videolla esitetään, kuinka tölkin molemmat päädyt ensin irroitetaan ja sen jälkeen teroitetaan toinen pääty. Näin on mahdollista erotella maissin jyvät maissista. Myös porkkanan raastaminen onnistuu, kun tölkin pohjaan tehdään ensin neljä viiltoa, jonka jälkeen viiltoja levitetään hieman auki. Näin voit raastaa porkkanaa tyhjällä tölkillä, ilman että satutat sormiasi, kuten raastinraudassa voi usein käydä.

 

Katso video ja hämmästy.

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun