Trumpia tervehditään englannissa töykeällä viestillä – mitä mieltä olet tästä?

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on herättänyt hyvin paljon inhoa koko maailmassa. Heti vaaleista saakka koko maailma on elänyt epäuskossa tapahtuneesta, ja amerikkalaisetkin vaikuttavat siltä, että he ovat tajunneet tilanteensa nolouden ja karmaisevuuden.

Trump on ollut hyvin paljon uutisissa negativiisesti etenkin sanomistensa takia. Hän ei myöskään ole tehnyt kovin positiivisia päätöksiä amerikkalaisten eikä koko maailman kannalta. Trumpin vaimo Melaniakin on ollut hieman nihkeänä miestä kohtaan julkisuudessa ainakin.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä kertaa Trump on matkustamassa Englantiin. Eräälle Trumpin matkan varrella olevalle pellolle on kuitenkin tehty hyvin ikävä viesti. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, sinne on venäjäksi kirjoitettu ”Huora Trump”. Viesti on tarkoitettu tietysti loukkaavaksi. Trumpin olisi tarkoitus nähdä tämä helikopterinsa ikkunasta.

Mietimmekin mielenkiinnolla, että mitä Trump mahtaa sanoa nähdessään tämän. Tämän tekemiseen on mennyt paljon aikaa ja vaivaa. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa negatiivinen viesti, jonka Trump on maailmalta saanut.

Mitä mieltä sinä olet tästä?

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMies roikkui New Yorkin metron ovien ulkopuolella – mitä ihmettä hänen päässään liikkuu?
Seuraava artikkeliMies teki 5400 pallosta koiralleen pallomeren – onnellinen koira!