Lähde:Youtube

Uskomattoman suloinen pieni pingviini tervehtii ihmisiä – kuin pieni satuolento

Toivottavasti oppii varomaan paremmin autoja.

Yleensä pingviinit mielletään elävän pelkästään jäävuorien ja jäälauttojen lomassa. Todellisuudessa niitä elää villeinä myös muuallakin, kuten kaupunkien laitamilla.

Tästä esimerkkinä toimii video, joka kuvattiin 4. päivä joulukuuta Uudessa-Seelannissa Southlandissa. Kyseisellä videolla pieni pingviini loikkii ja taapertaa tervehtimässä ihmisiä. Toisinaan kyseisen pingviinin meno näyttää hieman vaaralliselta, sillä se ei näytä juurikaan piittaavan autoista.

Videon kuvannut nainen kertoo, että kun he alkoivat kuvaamaan pingviiniä, alkoi ohiajavat autot ajamaan tiensivuun, jotta hekin voisivat tulla kuvaamaan suloisen pienokaisen liikkeitä. Tämä tuntui sopivan itse pingviinille erittäin hyvin, sillä se ei ujostellut ketään, vaan tuli tervehtimään ihmisiä.

- ILMOITUS -


Paikallinen poliisi pysähtyi myös katsomaan pingviiniä ja hän kertoikin, että kyseinen pingviini liikkuu usein alueella. Poliisin mukaan pingviini leikkii usein puskissa ja kotien takapihoilla. Se haluaa kuitenkin olla veden lähettyvillä, jotta se pääsee sinne turvaan tarvittaessa nopeasti.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun