Lähde:Youtube


Uusien tulokkaiden liittymisen ehdot

Eräs uskonlahko piti uusien tulokkaiden liittymisen ehtona sitä, että oli pystyttävä pidättäytymään seksistä kahden viikon ajan. Saarnaajan luokse saapui vanhahko pariskunta ja he kertoivat ”Meillä on mennyt todella helposti, nämä kaksi viikkoa, ei mitään ongelmia ollut”. Lahkolaispappi toivotti heidät tervetulleiksi seurakuntaan.

Seuraavana oli vuorossa noin neljänkymmenen ikäinen pariskunta ”Ensimmäinen viikko meni kohtalaisen hyvin, mutta toinen viikko alkoi jo tuottaa vaikeuksia. Keksimme kuitenkin niin paljon muita harrastuksia, että selvisimme siitäkin”. Pappi toivotti heidätkin tervetulleiksi.

Vielä oli vuorossa parikymppinen pariskunta ja mies alkoi selittää: ”Pari ensimmäistä päivää meni hyvin, mutta sitten alkoi tulla todella tuskainen olo. Kun kolmantena päivänä vaimolta tipahti makaronipussi lattialle ja hän kumartui sitä nostamaan, oli näky sellainen, etten pystynyt hillitsemään itseäni, vaan sorruin  seksiin hänen kanssaan”. ”Ymmärtänette kai,että tuon jälkeen ette ole  tervetullut seurakuntamme jäseniksi”, pappi selitti. ”Kyllähän me ymmärrämme”, pariskunta nyökytteli ”Emme muuten ole kovin tervetulleita enää siihen Markettiinkaan”.

- ILMOITUS -


HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun