Lähde:Youtube


Varastiko Frendit -sarjan Ross Geller kaljaa Lontoossa?

Hauska etsintäkuulutusilmoituksen kuva nousi viraaliksi sosiaalisessa mediassa, kuvan muistuttaessa erästä tuttua julkisuuden henkilön tv-sarjassa esittämää hahmoa.

Britannian viranomaiset ovat pidättäneet varkaan, jonka kasvoista otettu videokameran pysäytyskuva muistuttaa todella paljon tutun amerikkalaisen tv-sarjan Frendit hahmoa Ross Geller.

Videokuvaan kiinni jäänyt varas varasti Blackpoolissa sijaitsevasta ravintolasta paljon olutta. Varas on jäänyt kiinni, eikä hän suinkaan ollut tuttu amerikkalainen näyttelijä, vaan 36-vuotias Abdulah Husseini.

- ILMOITUS -


Tämä uutinen herätti sosiaalisessa mediassa paljon huomiota kuvan varkaan muistuttaessa Ross Gellerin näyttelijää David Schwimmeriä. Myös Schwimmer itse on huomioinut uutisen ja näin julkaisi omalla twitterillään videon, jossa todistaa olevansa aivan muualla, kuin Britanniassa tapahtumahetkellä.

‘’Arvon viranomaiset, vannon, etten se ollut minä. Kuten näette, olen New Yorkissa. Kovasti työskenteleville Blackpoolin viranomaisille, onnea tutkintoihin.’’ Schwimmer postasi Twitterissään videon kanssa.

Britannian viranomaiset kertovat, että ovat saaneet varkaan torstaina kiinni pääkaupungissa Lontoossa, kun tämä jätti tulematta tapauksen oikeuskäsittelyyn joulukuussa. Varas on myös etsintäkuulutettu Lontoossa varkauksista.

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun