Lähde:Youtube

”Yksisarviskoira” jolla kasvaa häntä otsassa pelastettiin kadulta

Yksisarviskoira jolla kasvaa häntä otsassa kuvailtiin pelastajien toimesta ”aivan ihanaksi”

Narwhaliksi nimetty koira löydettiin Missourissa vaeltelemassa yksin kaduilla kunnes rankkuri löysi sen ja otti huostaan. Keskuksen johtaja keroi että pelastuksen jälkeen 10 viikkoisesta koirasta on tullut heidän suurin ihastuksensa joka pyytää jatkuvasti leikkimään.

Johtaja Rochelle Steffen jatkaa: ”Se on kirjaimellisesti taijanomaisin asia johon olen koskaan törmännyt. Kaikki haluavat tavata hänet!”

- ILMOITUS -


 

Katso video tästä ihanuudesta!

[brid video=”489817″ player=”15056″ title=”Unicorn Puppy Has a Tail Growing Out of its Forehead was Rescued After being Abandoned”]

 

Narwhal kävi myös röntgenissä katsomassa että tässä ”hännässä” joka kasvaa otsassa ei ole luita.

Eläinlääkärit antoivat koiranpennulle terveen paperit mutta he eivät luovuta koiraa adoptioon enne kuin on aivan varma että uudet omistajat ovat sinut hännän kanssa joka kasvaa pennun otsassa.

Tämä ei ole ensimmäinen erikoinen ihanuus joka kulkee Mac’s Mission nimisen keskuksen kautta. Heillä on käynyt niin kolmi jalkaisia kuin viisi jalkaisia koiria, sokeita ja kuuroja eläimiä sekä paljon muita.

Eläinlääkärit epäilevät että syy tähän häntään olisi esimerkiksi että kehitysvaiheessa olisi ollut kehittymässä kaksi koiraa ja toinen yritti absorboida toisen mutta se ei onnistunut aivan kokonaisuudessaan.

Pentu pääsi kunnon lääkärintarkastukseen

 

Narwhal nautii uudesta kodistaan

 

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun