Ehkäpä nämä tulevat jonain päivänä oikeasti tarpeeseen?

Tavalla tai toisella maailmanloppua on yritetty aina ennustaa. Valitettava tosiasia on se, että jonain päivänä se voi oikeasti tulla. Tähän on moni ihminen valmistautunut esimerkiksi varastoimalla kotiinsa ruokaa ja selviytymiseen vaadittavia asioita. Toiset ovat jopa ostaneet itselleen suurikokoisia pommisuojia, joissa he voivat selvitä maailmanlopusta.

Kuten kaikessa, niin myös maailmanloppuun liittyvissä tuotteissa on tarjolla myös luksusversioita. Näin ei välttämättä ole aina ollut, mutta nyt on, koska asiaan on tehnyt muutoksen elokuvaohjaaja Ryan Kuhlman ja vaatesuunnittelija Lauren Tafuri.

He ovat kehittäneet yhdessä Preppin, joka on luksus versio maailmanlopun selviytymispakkauksesta. Hintahaarukka tuotteella on melkoinen, sillä halvimmillaan sitä voi ostaa hintaan 95 dollaria. Kalleimmillaan paketti voi maksaa 4995 dollaria.

- ILMOITUS -


Pakkaus pitää sisällään normaaleja tuotteita, kuten hammastahnaa, teetä, suklaata, puhelimen laturin sekä ensiapupakkauksen. Luksusta niistä tekee se, että ne ovat peräisin luksustuotteiden valmistajilta.

Idea sai alkunsa, kun Kuhlman ja Tafuri joutuivat keskelle pientä maanjäristystä vuonna 2014.


Yritys myy rikkaille selviytymispakkauksia maailmanloppua varten – näin selviydyt tyylillä

Late -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun